FENICULUL SAU PLANTA CU O MIE DE CALITĂŢI
Feniculul (Foeniculum vulgare) nu a pătruns decât timid în gastronomia românească. Folosit în bucătăriile tradiționale din Iran, India China, dar și în Europa la mâncărurile cu carne, pește și fructe …
Feniculul (Foeniculum vulgare) nu a pătruns decât timid în gastronomia românească. Folosit în bucătăriile tradiționale din Iran, India China, dar și în Europa la mâncărurile cu carne, pește și fructe …
FITOTERAPIA ȘI INDICELE GLICEMIC Dudele au fãcut pe vremuri deliciul copilăriei şi a multor generaţii înaintea anilor ’90. Gustul delicat, culoarea şi sucul acestora era un dulce obținut direct de …
În general după vârsta de 45 de ani apar problemele articulare la omul sănătos care trebuie, de asemenea, să se adreseze specialistului în recuperare fizică și medicală, după ce s-a …
Roșii Studiile arată că bărbații care au consumat suc de roșii de cel puțin două ori pe săptămână și care aveau deja o afecţiune severã a prostatei, au atins vârste …
Atunci când gândirea, judecata sau memoria e alterată sau aveți probleme de înțelegere, atunci când vorbiți cu cineva sau nu mai înțelegeți scrisul ori cititul, când întâmpinați dificultăți în a …
Oamenii au ajuns să aibă teamă de contactul cu pământul, cu roadele lui naturale, li se pare că ceea ce nu are un preț, o etichetă, nu este bun. Dar …