Mă cunoașteți deja sau poate facem cunoștință chiar acum!

Sunt Anca Daniela Raiciu, și cel mai mult îmi place să găsesc sensurile lumii în care trăiesc. Asta m-a făcut mereu o căutătoare neobosită. Iar după ce am descoperit lucruri, cea mai mare bucurie a mea a fost să împărtășesc descoperirile făcute.

Motivul pentru care am decid să inaugurez blogul este acela că iubesc enorm viața și oamenii și îmi place să trăiesc în bucurie și comunicare! De aceea mă folosesc de imensul privilegiul de a-mi comunica liber opiniile, cel mai mare dar pe care îl putem primi ca oameni.  Activez în politică deoarece numai așa consider că pot să aduc o cât de mică schimbare lumii în care trăiesc, predau farmacie studenților mei, mă bucur de familie, prieteni, călătorii, de cărți și înțelepciunea lor, de artă, de a fi participant la viața cetății, care niciodată nu m-a lăsat indiferentă. De aceea activez într-un partid politic și ceea ce gândesc spun tare și public. Urmare a acestui fapt primesc neîncetat laude care îmi încălzesc sufletul și critici care mă rănesc. Din fericire, criticile nu m-au demotivat niciodată și faptul că prin dialog am ajuns să-mi fac prieteni noi, îmi demonstrează că a nu abdica de la dorința de a fi împreună cu ceilalți mi-a adus recompense pe care le prețuiesc din toată inima.

Iubesc domeniul sănătății și în mod special al fitoterapiei, în care trudesc de peste trei decenii. Este un domeniu care se bucură de prestigiu mondial, de credibilitate și de o enormă apreciere din partea oamenilor. Care vor să știe cum să se mențină sănătoși și optimi într-o lume în care echilibrul a devenit cea mai vânată stare, pentru că este și cel mai greu de atins!

Eficacitatea și caracterul blând, neinvaziv dar eficient al remediilor naturale merită readuse în atenția publicului, a profesioniștilor, a instituțiilor statului, și consider că aceasta este una dintre misiunile mele. Alături de aceea de a aduce informație terapeutică de calitate, la care am acces prin natura profesiei mele.

Vino alături de mine, te aștept în comunitatea mea!